Tallers Tècnics del Peix de Llotja

Benvolguts/benvolgudes,

Des de la Confraria de Pescadors de Blanes, ens complau oferir-vos una oportunitat única per als vostres estudiants: mòduls pràctics de tallers tècnics del peix de Llotja. Aquests tallers estan dissenyats per proporcionar una experiència educativa pràctica i de gran valor formatiu, aprofitant al màxim els recursos i infraestructures de la nostra Confraria.

Detalls dels Tallers Tècnics del Peix de Llotja

  • Objectiu: Ensenyar als estudiants tècniques avançades de manipulació del peix, incloent evisceració, desfer i diferents talls específics.
  • Lloc: La llotja, una sala i una aula gastronòmica de la Confraria de Pescadors de Blanes. La mateixa escola.
  • Formadors: Professionals del sector (peixateres) amb una àmplia experiència en la manipulació del peix fresc.
  • Data: Els tallers es poden organitzar el mateix dia de la visita a la subhasta, per optimitzar el temps i els costos de transport.

Avantatges dels Tallers

  1.     Aprenentatge Pràctic: Els estudiants tindran l’oportunitat d’aprendre i practicar tècniques de manipulació del peix de la mà de professionals experimentats.
  2.     Peix de 1a Qualitat: Treballaran amb el millor peix fresc de la llotja, garantint una experiència realista i de màxima qualitat.
  3.     Infraestructura Adequada: Disposem de les instal·lacions necessàries per dur a terme aquests tallers de manera òptima i segura.
  4.     Integració amb la Subhasta: La possibilitat de combinar la visita a la subhasta amb els tallers permetrà als estudiants viure l’experiència completa del món de la pesca i la comercialització del peix.

Proposta de Col·laboració

Ens encantaria col·laborar amb la vostra escola d’hostaleria per oferir aquests mòduls pràctics als vostres estudiants. Creiem fermament que aquesta experiència complementarà de manera excepcional la seva formació acadèmica, proporcionant-los habilitats pràctiques i coneixements aplicables directament al món laboral.

Estat de les inscripcions:
Inscripció oberta

Dades de contacte

Esplanada del port, s/n. 17300 Blanes

Dilluns a divendres:
8:30–13:00 – 15:30–19:00

Confraria de pescadors de Blanes

Contacta amb nosaltres

Esplanada del port, s/n. 17300 Blanes

Dilluns a divendres: 8:30–13:00 – 15:30–19:00

Busques més informació?

Contacta amb la Confraria de Pescadors de Blanes