Benvinguda

Benvinguda

Benvolguts amics

Volem donar-vos la benvinguda a aquesta nova pàgina Web que s’ha creat per tal d’obrir-nos a tothom que tingui interessos en el mon pesquer i en especial als que fan referència a la nostra Confraria.

Durant els pròxims anys, la pesca ha de enfrontar-se en grans reptes, encaminats a donar continuïtat a la nostre activitat. Fets com la reducció d’esforç pesquer, la incidència d’aspectes com canvi climàtic i  de la protecció del medi marí contra els diferents tipus de contaminació, han de ser els nostres objectius principals, sempre relacionats amb la sostenibilitat socioeconòmica de la nostre activitat pesquera.

El pescador ha de canviar la seva imatge i donar a conèixer tots els aspectes positius que comporta la seva activitat i que son grans desconeguts, com la recollida de plàstics en el mar, i lluitar contra les opinions crítiques sobre la pesca. Som uns grans enamorats de la mar i per tant uns acèrrims defensors d’aquesta i els més interessats en tenir-la al nostre costat durant molt de temps.

Aquesta pàgina web vol ser l’inici en donar a conèixer totes aquestes peculiaritats i obrir-nos al mon, convidant-vos a que ens visiteu a la nostre llotja tant a nivell professional com a nivell particular.

 

 

 

 

 


Eusebi Esgleas Parés

Patró Major

×

Powered by WhatsApp Chat

× Com et podem ajudar?